STN EN 55015/A1: 2008 (33 4215), Medze a metódy merania charakteristík rádiového rušenia zariadení elektrického osvetlenia a podobných zariadení. Zmena A1. - Adamec, Ľubor; Legiň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 55015: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 55015: 2006/A1: 2007