STN EN 55015/A1: 2008 (33 4215), Medze a metódy merania charakteristík rádiového rušenia zariadení elektrického osvetlenia a podobných zariadení. Zmena A1. - Adamec, Ľubor; Legiň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 55015: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 55015: 2006/A1: 2007
Spracovateľ: Ľubor Adamec, Milan Legiň. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy