STN EN ISO 20345/A1: 2008 (83 2506), Osobné ochranné prostriedky. Bezpečnostná obuv (ISO 20345: 2004/Amd 1: 2007. Zmena 1. - Machálek, Robert; Machálková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 20345: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20345: 2004/A1: 2007 vrátane EN ISO 20345: 2004/AC: 2007