TNI CEN/TR 15367-2: 2008 (65 6514), Technická normalizačná informácia. Ropné výrobky. Návod na správnu manipuláciu Časť 2 Automobilové benzíny - Stacho, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15367-2: 2007