STN EN 12566-4: 2008 (75 6403), Malé čistiarne odpadových vôd do 50 EO Časť 4 Septiky budované na mieste z prefabrikovaných prvkov - Štefan, Oldřich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12566-4: 2007