STN EN 12566-4: 2008 (75 6403), Malé čistiarne odpadových vôd do 50 EO Časť 4 Septiky budované na mieste z prefabrikovaných prvkov - Štefan, Oldřich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12566-4: 2007
Spracovateľ: Oldřich Štefan. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy