STN EN 13138-2: 2008 (83 2867), Nadnášacie pomôcky na vyučovanie plávania Časť 2 Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na nadnášacie pomôcky, ktoré sa pri výcviku držia - Vyskočil, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13138-2: 2007