STN EN ISO 14025: 2008 (83 9025), Environmentálne značky a vyhlásenia. Environmentálne vyhlásenia typu III. Zásady a postupy. - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14025: 2006