STN EN ISO 14025: 2008 (83 9025), Environmentálne značky a vyhlásenia. Environmentálne vyhlásenia typu III. Zásady a postupy. - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14025: 2006
Táto norma nahrádza TNI ISO/TR 14025 z marca 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy