STN EN 1434-2: 2008 (25 8512), Merače tepla Časť 2 Požiadavky na konštrukciu - Halaj, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1434-2: 2007