STN EN 15012: 2008 (64 3035), Plastové potrubné systémy. Kanalizačné systémy vnútri budov. Funkčné vlastnosti rúr, tvaroviek a ich spojov. - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15012: 2007