STN EN 15012: 2008 (64 3035), Plastové potrubné systémy. Kanalizačné systémy vnútri budov. Funkčné vlastnosti rúr, tvaroviek a ich spojov. - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15012: 2007
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Norma je zrušená od 1. 7. 2020
Keywords: normy