STN EN 14214: 2004 (65 6531), Motorové palivá. Metylestery mastných kyselín (MERO) pre naftové motory. Požiadavky a skúšobné metódy. - Joríková, Ľ. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14214: 2003. Európska norma EN 14214: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy