STN EN 14214: 2004 (65 6531), Motorové palivá. Metylestery mastných kyselín (MERO) pre naftové motory. Požiadavky a skúšobné metódy. - Joríková, Ľ.; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14214: 2003. Európska norma EN 14214: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN P 65 6530 z augusta 2001 a STN P 65 6531 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľ. Joríková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2005
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2008
Keywords: normy