TNI CEN ISO/TR 15608: 2008 (05 0100), Technická normalizačná informácia. Zváranie. Pokyn pre skupinový systém kovových materiálov (ISO/TR 15608: 2005). - Mráz, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CEN ISO/TR 15608: 2005