STN EN 60825-1: 2008 (34 1701), Bezpečnosť laserových zariadení Časť 1 Klasifikácia zariadení a požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60825-1: 2007
Táto norma čiastočne nahrádza STN EN 60825-1 z decembra 2001. STN EN 60825-1 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Norma je nahradená normou STN EN 60825-1 z júna 2016 v celom rozsahu. Používať sa môže do 19. 6. 2017
Keywords: normy