STN EN 60947-1: 2008 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 1 Všeobecné pravidlá - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60847-1: 2007