STN EN 10028-7: 2008 (42 0937), Ploché výrobky z ocelí na tlakové nádoby a zariadenia Časť 7 Nehrdzavejúce ocele - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10028-7: 2007