STN EN 10028-7: 2008 (42 0937), Ploché výrobky z ocelí na tlakové nádoby a zariadenia Časť 7 Nehrdzavejúce ocele - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10028-7: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 10028-7 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Norma je nahradená normou STN EN 10028-7 z decembra 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy