STN EN 1870-1: 2008 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 1 Stolové kotúčové píly (s posuvným stolom a bez neho), formátovacie píly a tesárske píly - Javorek, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-1: 2007