STN EN 1870-1: 2008 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 1 Stolové kotúčové píly (s posuvným stolom a bez neho), formátovacie píly a tesárske píly - Javorek, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-1: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1870-1 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 1870-1 + A1 z júla 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 28.12.2009
Keywords: normy