STN EN 1997-2: 2008 (73 0091), Eurokód 7. Navrhovanie geotechnických konštrukcií Časť 2 Prieskum a skúšanie horninového prostriedia - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1997-2: 2007