STN EN 1997-2: 2008 (73 0091), Eurokód 7. Navrhovanie geotechnických konštrukcií Časť 2 Prieskum a skúšanie horninového prostriedia - Frankovská, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1997-2: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1997-2 z októbra 2007, STN P ENV 1997-2 z februára 2002 a STN P ENV 1997-3 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Frankovská. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Dátum účinnosti opravy normy: december 2010
Keywords: normy