STN EN 1269/A1: 2008 (80 4425), Textilné podlahové krytiny. Hodnotenie impregnácií vo vpichovaných podlahových krytinách pomocou skúšky špinavosti. Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 1269: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 1269: 1997/A1: 2007