STN EN 14253 + A1: 2008 (01 0119), Mechanické kmitanie. Meranie a výpočet expozície človeka kmitaniu pôsobiacemu na celé telo a ovplyvňujúcemu zdravie. Praktické pokyny (Konsolidovaný text). - Žiaran, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14253: 2003 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 14253 z februára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy