STN EN 15342: 2008 (64 8107), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polystyrénu (PS). - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15242: 2007