STN EN 923 + A1: 2008 (66 8501), Lepidlá. Termíny a definície (Konsolidovaný text). - Katuščák, Svetozár (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 923: 2005 + A1: 2008