STN EN 923 + A1: 2008 (66 8501), Lepidlá. Termíny a definície (Konsolidovaný text). - Katuščák, Svetozár; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 923: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 923 z júla 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Svetozár Katuščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 923 z decembra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy