STN ISO 6707-1: 2004 (73 0000), Pozemné a inžinierske stavby. Slovník Časť 1 Všeobecné termíny - Hraška, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 6707-1: 2004