STN EN 14387 + A1: 2008 (83 2219), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Protiplynové a kombinované filtre. Požiadavky, skúšanie a označovanie (Konsolidovaný text). - Tölgyessy, Peter; Taraba, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14387: 2004 + A1: 2008