STN EN 14387 + A1: 2008 (83 2219), Ochranné prostriedky dýchacích orgánov. Protiplynové a kombinované filtre. Požiadavky, skúšanie a označovanie (Konsolidovaný text). - Tölgyessy, Peter; Taraba, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14387: 2004 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 14387 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Tölgyessy, Pavol Taraba. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy