STN EN 659 + A1: 2008 (83 2327), Ochranné rukavice pre hasičov (Konsolidovaný text). - Krajčovičová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 659: 2003 + A1: 2008