STN EN 659 + A1: 2008 (83 2327), Ochranné rukavice pre hasičov (Konsolidovaný text). - Krajčovičová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 659: 2003 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 659 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Krajčovičová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy