STN EN 1992-3/NA: 2008 (73 1208), Eurokód 2. Navrhovanie betónových konštrukcií Časť 3 Nádrže na kvapaliny, zásobníky. Národná príloha - Halvoník, Jaroslav; Bilčík, Juraj; Fillo, Ľudovít (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1992-3: 2007