STN EN ISO 5495: 2008 (56 0037), Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 205 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006). - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5495: 2007