STN EN ISO 11731-2: 2008 (75 7833), Kvalita vody. Stanovenie Legionella Časť 2 Metóda priamej membránovej filtrácie pre vody s malým počtom baktérií (ISO 11731-2: 2004) - Ftorková, Lenka (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11731-2: 2008