STN EN 1028-2 + A1: 2008 (92 0615), Požiarne čerpadlá. Požiarne odstredivé čerpadlá so zavodňovacím zariadením Časť 2 Overovanie všeobecných a bezpečnostných požiadaviek (Konsolidovaný text) - Jirát, Jaromír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1028-2: 2002 + A1: 2008