STN EN 1028-2 + A1: 2008 (92 0615), Požiarne čerpadlá. Požiarne odstredivé čerpadlá so zavodňovacím zariadením Časť 2 Overovanie všeobecných a bezpečnostných požiadaviek (Konsolidovaný text) - Jirát, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1028-2: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1028-2 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaromír Jirát. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy