STN EN 60079-5: 2008 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 5 Ochrana zariadení pieskovým uzáverom ,,q'' - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-5: 2007