STN EN ISO 2171: 2008 (46 1019), Obilniny, strukoviny a výrobky z nich. Stanovenie celkového popola spaľovaním. - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2171: 2007