STN EN 12662: 2008 (65 6011), Kvapalné ropné výrobky. Určovanie nečistôt v stredných destilátoch. - Slezáčková, Martina (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12662: 2008