STN EN 12662: 2008 (65 6011), Kvapalné ropné výrobky. Určovanie nečistôt v stredných destilátoch. - Slezáčková, Martina; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12662: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12662 z novembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martina Slezáčková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Norma je nahradená normou STN EN 12662 z augusta 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy