Jídlo : dějiny chuti /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Freedman, Paul H., 1949- (Editor), Kolebáčová, Radka (Translator), Roubal, Petr (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
English
Vydané: Praha : Mladá fronta, 2008.
Vydanie:1. české vyd.
Témy:
ISBN: 9788020418470 (viaz.)
Fyzický popis: 368 s. : fotogr., il. ; 27 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Preklad z ngl. orig.
Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany
Fotogr. na rozlož. titul. strane
Fyzický popis:368 s. : fotogr., il. ; 27 cm.
Bibliografia:Bibliografia: s. 358-361; register: s. 363-368
ISBN:9788020418470 (viaz.)