STN EN 15285: 2008 (72 1460), Konglomerovaný kameň. Štandardné dlaždice a obkladačky na podlahy a schody (v interiéri a exteriéri). - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15285: 2008 vrátane EN 15285: 2008/AC: 2008