STN EN 15285: 2008 (72 1460), Konglomerovaný kameň. Štandardné dlaždice a obkladačky na podlahy a schody (v interiéri a exteriéri). - Frankovská, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15285: 2008 vrátane EN 15285: 2008/AC: 2008
Spracovateľ: Jana Frankovská. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy