STN EN 15388: 2008 (72 1461), Konglomerovaný kameň. Dosky a na mieru rezané výrobky na sanitárne účely a pracovné plochy v kuchyniach. - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15388: 2008