STN EN 61058-1/A2: 2008 (35 4107), Spínače na spotrebiče Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A2 STN EN 61058-1: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 61058-1: 2002/A2