STN EN 60901/A4: 2008 (36 0277), Jednopäticové žiarivky. Požiadavky na vyhotovenie. Zmena A4. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena STN EN 60901: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60901: 1996/A4: 2008