STN EN 12252 + A1: 2008 (07 8433), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Vybavenie autocisterny na skvapalnený ropný plyn (LPG) (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12252: 2005 + A1: 2008