STN EN 12252 + A1: 2008 (07 8433), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Vybavenie autocisterny na skvapalnený ropný plyn (LPG) (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12252: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12252 z augusta 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy